Naša druga, no ne manje važna ekipa, danas je sudjelovala na natjecanju u formama. Ove godine po prvi puta TK Čigra imala je i svoje predstavnike u parapoomsama. Croatia Open Poomsae ove je godine pod jednim imenom objedinio 5. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u formama i 2. Para otvoreno prvenstvo Hrvatske u formama.

Na natjecanju su sudjelovali: Matej Petrinić, Dino Hadžić, Franko Pećnik,  Nikolina Koritić, Karla Jančić, Valentina Čulig, Karla Štefanko, Mia Vrenko i Dinko Durić. U drugi krug natjecanja plasirali su se Matej, Karla i Mia. Unatoč dobrim izvedbama zadanih formi naši natjecatelji nisu se plasirali u brobu za medalju. Čestitamo svima na nastupu!

U para formama nastupila su dva naša predstavnika: Dinko Durić i Karla Štefanko. Za našeg Dinka koji trenira u programu „Čigrin let“ ovo je bilo prvo natjecanje, pa je s time i uzbuđenje bilo veliko. Nakon odrađene forme pred komisijom Dinko je za svoj nastup nagrađen medaljom zlatnog sjaja! Čestitamo! Druga naša natjecateljica Karla također je osvojila zlatnu medalju! Ovim sjajnim nastupima naših natjecatelja u para formama TK Čigra po prvi puta ima dva prvaka države. Čestitamo!

Natjecatelje su vodili treneri Darko i Mia.

Natjecanje: Croatia Open Poomsae 2017.

Datum: 12. ožujak 2017.

Mjesto: Dvorana srednje škole “Ban Jelačić”, Trg Franje Tuđmana 1, Zaprešić

Organizator: TK „Zaprešić“

Broj natjecatelja: 311

Broj zemalja: 5

Kategorije: mlađi kadeti/kinje, kadeti/kinje, juniori/ke, seniori/ke

Discipline: poomsae, parapoomsae