Nastavno na nekoliko gostovanja na nacionalnoj televiziji i istupima u ostalim medijima, rado smo se odazvali na poziv Odbora za mladež Gradske skupštine Grada Zagreba kako bi sve članove Odbora upoznali s hvalevrijednim projektom Čigrin let koji je u svojoj provedi naišao na prepreku u daljnjem razvoju, a to je toliko već puta spominjani nedostatak adektavnog prostora.

Trener i tajnik kluba Boris Bursać upoznao je sve članove Odbora na čelu s predsjednikom Dominikom Etlingerom s problematikom u radu i dogovoreni su daljnji koraci.

Odbor za mladež u raspravi o programu ”Čigrin let” Taekwondo kluba Čigra zaključio je predložiti Gradonačelniku Grada Zagreba, Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport te Gradskom uredu za imovinsko-pravne poslove da održe zajednički sastanak s predstavnicima Taekwondo kluba Čigra te pronađu adekvatni prostor za treniranje i ostale aktivnosti Kluba u što kraćem roku.

To bi poboljšalo uvjete i za besplatan program koji Klub nudi djeci s određenim fizičkim ili psihofizičkim hendikepom (Down sindrom, ADHD, razni motorički poremećaji…) pomažući razvoju njihove opće motorike, koordinacije pokreta i ravnoteže.

Odbor za mladež i predstavnici kluba zatražit će očitovanje Gradonačelnika i pročelnika navedenih Ureda u roku od 30 dana kako bismo znali jesmo li riješili problem i nastavili s radom i nesebičnim davanjem prema svim članovima TK Čigra.

Vjerujemo u pozitivan ishod svih naših napora.