Dragi članovi, roditelji i prijatelji kluba!

Lijepo Vas je bilo vidjeti sve nasmijane, uređene, dobre volje. Hvala vam što ste i ove godine izdvojili svoje slobodno vrijeme i pridružili nam se na našoj svečanosti!

U kratkom programu vidjeli ste što smo to mi sve radili ove godine, gdje smo bili, koje rezultate smo postigli, ali i da smo pronašli vremena za zabavu i glupiranje. Posebno smo ponosni na velike sportske rezultate naših natjecatelja, edukaciju trenera, pokretanje novog programa „Čigrin let“, suradnju sa Udrugom za Sy. Down i naš Čigra Limač Kup. Zajedničkim snagama ove smo godine ispunili sve planove koje smo si zadali na prošlogodišnjoj Čigrinoj večeri. Hvala svima koji su bili dio našeg tima!

Tradicionalno smo podijelili priznanja i male poklončiće svim sponzorima i donatorima koji su nas pratili u ostvarenju naših planove. Hvala im još jednom!

Glavno događanje večeri ipak  je bilo proglašenje najboljih za 2015.godinu. To su bili redom:

-najbolja vrtićanka: Valentina Čulig

-nada godine (M): Martin Franović

-nada godine (Ž): Marta Jurić

-najbolji školarac: Nikola Matić

-najbolja školarka: Marta Horvat

-najbolji mlađi kadet: Lovro Matić

-najbolja mlađa kadetkinja: Ana Stojević

-najbolji kadet: Ivan Glavaš

-najbolja kadetkinja: Mateja Horvat

-najbolja juniorka: Stella Carl

-najbolja tehničarka: Mia Vrenko

-lucky looser (M): Roko Grgac

-lucky looser (Ž): Lucija Šulj

tk-cigra-taekwondo-cigrina-vecer_4Nagradom za poseban doprinos klubu nagrađeni su: Mateja Horvat, Mia Vrenko i Marin Hlad.

Ove godine po prvi puta provedeno je veliko glasanje za najboljeg trenera/icu. Pobjedu je najvećim brojem Vaših glasova odnjela trenerica Maja! Čestitamo!

Naše drage male prijatelje iz Udruge za Sy.Down posebno smo razveselili poklon vrećicama, a oni nama uzvratili velikim osmjehom. Hvala Vam!

I ove godine imali smo neizostavan filmić sa presjekom cijele sportske godine; hvala vrijednim rukama Lucije i Sanjina!

Da nebi sve bilo samo u brojkama, Čigrinu večer zatvorili smo malim domjenkom gdje su se uz čašicu razgovora izmjenjivala iskustva godine na izmaku.

Zahvaljujemo svima koji su svojim prisutstvom uveličali našu zajedničku večer, te s nama podjelili sve radosne trenutke u godini na izmaku.

Članovi i Uprava kluba žele Vam sretne i blagoslovljene blagdane!