Na netom održanom taekwondo prvenstvu grada Zagreba u sportskoj borbi i formama Taekwondo klub Čigra postigao je zavidne rezultate. Na natjecanju je sudjelovalo 19 natjecatelja u sportskoj borbi, te 3 natjecateljice i TIM u formama. Ukupno je osvojeno 16 medalja, te dva pehara za ekipni plasman.

U kategoriji mlađih kadeta/kinja nastupili su: Nikola Franović, Lovro Matić, Vito Krešo Lovrić, Domagoj Pavlek, Ana Stojević, Ana Roginić, Lucija Šulj i Nika Aćimović Pintarić. Ukupno je osvojeno 7 medalja od čega 1 zlato, 3 srebra i 3 bronce. Zlato je osvojio Domagoj, srebro Nika, Ana R. i Ana S., a broncu Nikola, Lovro i Vito.

U kategoriji kadeta/kinja nastupilo je 5 natjecatelja/ica, osvojene su 3 medalje i pehar za ekipni plasman. Nastupili su: Ivan Glavaš, Luka Arambašić, Amela N. Imširović, Nika Barić i Mateja Horvat. Zlato su osvojile Mateja i Amela, a srebrna je bila Nika. U ekipnom plasmanu u kategoriji kadetkinja natjecateljice su osvojile drugo mjesto.

Prvenstvo-grada-Zagreba_taekwondo_TK-Cigra_3U kategoriji juniorki nastupile su 4 natjecateljice i osvojile 3 medalje i pehar za ekipni plasman. Nastupile su: Ema Vrenko, Ivana Pačar, Lucija Pavlek i Stella Carl. Zlatne su bile Ivana i Stella, a srebrna Lucija. Ekipno su juniorke zauzele treće mjesto. U seniorkama je nastupila Dina Vidović, te osvojila brončanu medalju.

U formama su nastupile 3 natjecateljice: Mia Vrenko, Karla Štefanko i Marta Lalić. Osim u pojedninačnom nastupu, natjecateljice Čigre nastupile su i u TIM-u. U pojedinačnom nastupu Mia je zauzela drugo mjesto i srebrnu medalju, dok je TIM zauzeo treće mjesto i brončanu medalju.

U ukupnom plasmanu kroz sve dobne kategorije natjecateljice TK Čigre  zauzele su treće mjesto!

Zagrebački Taekwondo Savez prigodnim je plaketama nagradio Zagrebačke sportaše osvajače medalja na Europskim i Svjetskim prvenstvima. Naša Mateja Horvat koja je na Europskom kadetskom prvenstvu osvojila brončanu medalju također je uz brojne druge sportaše primila priznaje iz ruku predsjednika Zagrebačkog Taekwondo Saveza Tomislava Horvata. Čestitamo Mateja!

Natjecatelje su vodili treneri Danijel i Darko, a sudili su suci kluba Boris Bursać i Maja Blažina. Čestitamo svim natjecateljima na odličnom nastupu i osvojenim medaljama i peharima!

Natjecanje: Prvenstvo grada Zagreba 2015.

Datum: 19.rujan 2015.

Mjesto: Sportska dvorana „Sutinska Vrela“, Podsused

Organizator: TK „Lokomotiva“

Broj natjecatelja: 479

Broj zemalja: 1

Kategorije:mlađi kadeti/kinje kadeti/kinje, juniori/ke, seniori/ke

Discipline: sportska borba, poomsae