Dragi roditelji i članovi kluba, svjesni činjenice da klub brojčano i rezultatski raste iz dana u dan, članovi Uprave kluba odlučili su upotpuniti dosadašnji stručni kadar kluba s visokokvalificiranom nutricionistkinjom Ivonom Dragičević, mag.nutr. koja ima zavidno iskustvo u području pravilne prehrane sportaša kako bi svojim znanjem i iskustvom doprinijela ostvarivanju boljih sportskih rezultata. Suradnja kluba i Ivone ostvarena je s ciljem podizanja svijesti roditelja i sportaša o učincima pravilne prehrane na zdravlje, zadovoljavanje energetskih potreba kod povećanih fizičkih napora te održavanje normalne funkcije organizma.

Suradnja će se ostvarivati kroz radionice i predavanja za roditelje članova i za same članove putem individualnog savjetovanja. Prva radionica s natjecateljskom ekipom dogovorena je 16.12.2015. s početkom u 20:00h u Bleiwiesovoj 24 (klupska dvorana).

Nadamo se uspješnoj i dugoročnoj suradnji kluba i Ivone te da ćemo kroz njene savjete postizati još zapaženije rezultate u svim dobnim kategorijama i disciplinama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Više informacija o sebi, svom dosadašnjem iskustvu i radu napisala nam je Ivona u nastavku:

„Ivona Dragičević, mag.nutr. Rođena sam 30.08.1988. godine u Zagrebu. 2013. godine diplomirala sam na prehrani sportaša na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Od kraja 2013. radila sam kao sportska nutricionistkinja u GNK Dinamo Zagreb, gdje mi je uloga bila dvojaka: 1) utjecati na odabir hrane i prehrambeno ponašanje u smislu prevencije kroničnih bolesti u kasnijoj dobi te 2) planiranje prehrane u skladu sa suvremenom znanošću o prehrani sportaša. Sada radim kao stručni suradnik te mi je uloga educirati liječnike o djelovanju dodataka prehrani. Smatram da je pravilna prehrana jedan od temelja zdravog života te da je znanje o pravilnoj prehrani nužno da bi se usvojile pravilne prehrambene navike. Osim što nam hrana treba predstavljati užitak, moramo paziti i koliko i što jedemo jer sve što unosimo u svoj organizam nas gradi i postaje dio nas. Hipokrat je davno rekao: Neka hrana bude Vaš lijek, a lijek neka bude Vaša hrana, stoga obratite pozornost na svoj tanjur.“